Nytt tema för portalen

By mobileportal, August 12, 2014

Nej men tjenare. Här kommer jag med en massa nyheter. Kolla in det här fantastiska temat som jag har hittat! Jag tycker att det ser fantastiskt bra ut. Min bakgrundsbild är jag särskilt nöjd över. För den som undrar så är det ingen mindre än Katy Perry, den amerikanska pop-sångerskan som pryder den.

Jag gillar verkligen sådana här teman som är som lapptäcken med en massa poster, dvs. blogginlägg. Det här temat heter Color Awesomeness och det är helt gratis.

Jag har också satt upp en ny menyrad som består av kategorier. Det är en specialinställning som jag gör för att få upp kategorier i menyraden. Om du vill veta hur man gör så är det bara att maila så kan jag förklara. Det huvudsakliga med det är att om du klickar på någon del av menyn så är du fortfarande i min blogg fast sorterat bara under den kategorin som du klickade på! Bra va?

I det här temat, Color Awesomeness, kan du också lägga in en featured image för dina poster. Grejen med det blir att du i lapptäcket kommer ha en del som består av din featured image för varje inlägg. Jag gillar dock inte detta ifall du har en bakgrund som har ett ustickande motiv, likt min. Om du har default background som består av en trävägg blir det riktigt snyggt då. Det funkar också bra med andra mönster eller solida färger.